Pular para o conteúdo

“Flickor lämnar mig till andra”

  • por

Jag är långt ifrån macho och inte alfahane, snarare en enkel och inhemsk kille. I en relation jag värderar komfort, både mina egna och partners. Många av de bristerna i flickan, inklusive psykologiska drag, accepterar och försöker hjälpa henne, men jag är inte blyg att säga vilka ord av henne förolämpade mig. Jag ber också flickan att prata om allt som oroar henne. Jag lägger inte fram några speciella krav för något av utseende eller hennes hobbyer: om en person är trevlig, accepterar jag bara som han är.

Men tyvärr var min relation bara två gånger – vid 16 år och bokstavligen för ett par månader sedan – och de slutade i fullständigt misslyckande, eftersom flickorna gick till andra. Och i allmänhet hör jag ofta från kvinnan: ”Du är en god vän, men. "Från förhållandet jag" lämnar "under lång tid, minst 4-5 månader, för jag älskar det starkt och efter att jag delat stänger jag mig själv.

Jag kan inte säga att jag i allmänhet var i en romantisk relation, eftersom de för mig börjar först efter erkännande av kärlek. På grund av min konservativa utbildning och syn på världen har detta aldrig varit.

Medan andra byter partners och partners, som handskar, förstår jag med sorg att jag har väldigt lite erfarenhet av relationer. Att jag kommer att behöva snubbla över de misstag som andra länge har gått, och under en lång, lång tid att ta en promenad vid handen av den största personliga prestationen i en relation. Det är skrämmande att jag med så stora pauser inte snart kommer att kunna bygga mer eller mindre allvarliga relationer.

Tvivel rullade precis där, men är det möjligt att älska mig alls? När allt kommer omkring, ingen garanterar kärlek, ensamma människor är inte så få … och varför de alla lämnar? Varför är jag bara en vän för dem? Kommer jag att bryta ut från detta? Ja, relationer är inte en viktig nödvändighet, men jag vill vara glad inte ensam, men med en bra tjej.

Dmitry, uppkomsten av en relation mellan en man och en kvinna står fortfarande på valar som ömsesidigt intresse, sympati och attraktivitet när det gäller sex. Det som vanligtvis gör en man faktiskt till en man och inte bara en vän är handlingar: fängelse, vård, skydd och manifestation av kärlek. Relationerna blir romantiska just nu när en kvinna förstår att hon har blivit speciell för en man och han är redo att spendera tid och ansträngning på att vinna henne.

Detta är den viktigaste punkten, och den är kopplad till intrycket du gör på flickan. Oavsett din strategi bör det leda till att en känsla av beundran föddes. En gnista visas på denna grund och kemi inträffar. Du måste känna till dina funktioner. Det vill säga empati, känslighet och uppmärksamhet – det här är dina trogna verktyg för att bygga kommunikation, där det finns förtroende och adoption. Men för att sluta vara bara en vän, behöver du andra egenskaper.

Låt oss börja med det faktum https://www.sorayaspudlar.com/ar-svartsjuka-inte-en-last/ att du själv skulle gilla som en man. Förhållandet mellan internt och externt utseende är mycket viktigt. Kontrollera din garderob och utseende kritiskt, utvärdera dig själv: vilket intryck gör du? Du gillar vad du ser? Vilken bild översätter du genom kläder och utseende? Tänk på hur du kan träffa din utvalda, varför kan hon vilja välja dig som svar på ditt val?

Och när du vann henne, när hon är fascinerad av dig, kan du börja ta hand och ge henne stöd. Allt måste dock observeras i betydelsen. Om du inte skiljer dig från flickvänner som lyssnar och ger råd, bör du tänka på typen och naturen på din sympati. Kanske finns det ämnen där du inte ska titta. Ditt kön ger dig en kvalitativ skillnad och ta reda på vad det är, du kan, reflektera över frågan om vad som gör dig till en man.

Förlora inte hjärtat, du kommer att lyckas. Välj det förhållande du vill och var inte rädd för förluster. Som ett resultat kommer du att stärka i förståelsen att dina preferenser är viktiga och lär dig att välja människor vars värderingar och världsbild är konsonant med din.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *

×